Join the Dots - Curiosity & Rarities

Tuesday, August 29, 2006

Κοντρόλ + Αλτ + Ντελίτ!


...αλά Ελληνικά!
Τι να σου κάνουν κι αυτά τα καημένα τα μηχανάκια! Κολλάνε ενίοτε και έχουν κι αυτά το Γερμανό τους - η μάλλον το κοντρολαλτντελίτ τους.
Μακάρι να υπήρχε και αντίστοιχος συνδυασμός πλήκτρων για να κάνεις reset και στους ανθρώπους - να ξεκινάς φρέσκος και χωρίς να έχεις πολλά πράγματα φορτωμένα στη μνήμη σου.
Τι σας λέω τώρα...με πιάνει όμως το Μανιάτικό μου (κι ας μην κατάγομαι από τη Μάνη - γειά σου ρε Χαρά Μανιάτισσα!) με αυτά που βλέπω και ακούω κάθε μέρα. American Bar γίναμε. Μπάτε Σκύλοι αλέστε.
Δημιουργήστε λοιπόν το δικό σας Control+Alt+Delete και διαγράψτε οριστικά τις ή τους "κάγκουρες", τις βατραχιές που πετάνε και τις βλακείες. Και ένα format δεν θα ήταν και άσχημο. Βρείτε τον τρόπο και χρησημοποιείστε τον. Αν ένας υπολογιστής έχει καλό hardware configuration, μπαίνει και αφαιρείται όποιο software θέλετε χωρίς να χάσει κάτι από τον πυρήνα και τον επεξεργαστή του. Φτάνει να το πιστέψετε ότι είστε ένας Ηigh Τech Pentium κι όχι ένας προπολεμικός 484.

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό το χαρτάκι μου θύμισε κατευθείαν τον Στρατηγό! Τι κάνει αυτός? Εσύ στανταρ τα έχεις πάρει με κάποιους....

Φιλάκια

Κάνε ένα reset!!! Den eimai apo tin Mani kardia mou....

4:05 PM  
Blogger elda said...

Μπάτε σκύλοι αλέσετε...και αλεστικά μη δώστε...ένα format λοιπόν δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

4:12 PM  
Anonymous Anonymous said...

Eδώ που τα λέμε φιλεναδούλα μου τέτοιου είδους post είναι πολύ πολύ σοβαρά και ύψιστης σημασίας για ορισμένα υψηλόβαθμα στελέχη .....βλέπε Γραμματεύς ΑΛΦΑ ΑΛΦΑ ΑΛΦΑ μεγάλης Πολυεθνικής... Ονόματα να μην λέω....
βλέπε Γενικό Διευθυντή Μεγάλης Πολυεθνικής......
and the stupididy goes on & on & on

4:32 PM  
Anonymous Anonymous said...

Maybe you should try this:
http://www.bugs-r-us.org/stupid/stupid1.htm
:-P

12:29 AM  
Blogger FaniFox said...

Ναι, όντως τα'χω πάρει γερά! Πάω για το δικό μου reset!
Χαρά, έχεις δίκιο για τα υψηλοβάθμια στελέχη που δεν ξέρουν την τύφλα τους αλλά η βλακεία δεν είναι προνόμιο μόνο δικό τους! Πίστεψέ με, υπάρχει στον αέρα! Και άντε, ο Στρατηγός δεν ξέρει και τα κάνει. Αυτοί που θεωρητικά τα ξέρουν και συνεχίζουν τις βλακείες;
Pierre, thanks for the link! Especially the brick is the perfect gift for some people. On the head, that is!
Ραφαέλλα, μια απόφαση είναι. Και πρέπει όντως να πιστέψουμε ότι δεν είμαστε άξιοι της μοίρας μας και ότι αξίζουμε περισσότερα.

9:57 AM  

Post a Comment

<< Home