Join the Dots - Curiosity & Rarities

Monday, May 29, 2006

Bowie Quiz: Ποιά γονίδια πήρε;
























...και σήμερα το πρωί η φίλη μου η Elda με ξάφνιασε...Ανοίγω το e-mail και βλέπω τον αγαπημένο της David Bowie σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τη μορφή ηλικιωμένου! Αλλά... Μπα... Δεν είναι αυτός! Πότε έκανε τέτοια φωτογράφηση; Και αυτή η γυναίκα με τα ρούχα εποχής ποιά είναι; Α! Να και ο David με τον υιό Zowie σε έγχρωμο. Και οι άλλοι;
Η εξήγηση δόθηκε στη συνέχεια. Στην πρώτη φωτογραφία ο πατήρ του David Bowie. Στη δεύτερη η γιαγιά του και στην τρίτη ο ίδιος με τον κούκλο υιό Zowie (ή Jowie από το Jones-Bowie;). Και δυστυχώς δεν έλαβα καμμιά φωτογραφία με την κόρη του που θα πρέπει να είναι Η Kοράκλα από τη στιγμή που τα γονίδια του sir Bowie διασταυρώθηκαν με την Iman.
Και αν δεν πήρατε αρκετή δόση Bowies για σήμερα, σε αυτό το link http://www.youtube.com/watch?v=VrmiDWzGvSI&search=DAVID%20BOWIE θα βρείτε και το video του when I'm five, το οποίο είναι και το μοναδικό τραγούδι που αφορά την παιδική του ηλικία (λες και όλα τα υπόλοιπα δεν μιλάνε για παιδικά του βιώματα και εμμονές - sorry Elda αλλά όλο και κάποιο ερέθισμα πρέπει να είχε για να γράψει για τον Major Tom και Alladin Shane!).

1 Comments:

Blogger elda said...

Καλέ ίδιος με την γιαγιά του είναι!!!Ιδιως αν δεις το εξωφυλλο από το HUNKY DORY !!!Οσο για το when i'm five είναι απο τα αγαπημένα μου και είχα να το ακουσω κατι χρόνια!Γ@%ώ το pic up μου!!
Κάτι ειπες για βιώματα και εμμονές!!Ποιος καλε ο bowie???!!!

12:00 PM  

Post a Comment

<< Home