Join the Dots - Curiosity & Rarities

Tuesday, August 22, 2006

Ένας κούκ(λ)ος δεν φέρνει την άνοιξη!

Αυτό το post το χρωστούσα εδώ και καιρό στην φίλη μου την Eλπίδα και την αδελφή της, Βίλμα (οποιοσδήποτε αναγραμματισμός απαγορεύεται ρητώς. Βιλελμίνη λέγεται η κοπέλα!).
Λοιπόν, τα κορίτσια ξενυχτάνε ένα ή δυό-δυό, κοιμούνται και ξυπνάνε αλλά και αναπνέουν με ένα όνομα στο μυαλό τους: Gerard Butler. Ποιός είναι αυτός; Α! θα σας μαλώσω. Εσείς δεν είδατε το Lara Croft - The Cradle of Life? Ε, ο κούκλος συμπρωταγωνιστής είναι ο Gerry.
Για όσους δεν μπορούν να τον φέρουν στη μνήμη τους, να κάποιες φωτογραφίες του:



Ο κούκλος λοιπόν αυτός, εκτός από κούκλος είναι και ηθοποιός και τραγουδιστής - μήπως εσείς οι πιό κυριλλέ είδατε το Phantom of the Opera του 2004; Εκεί θα τον απολαύσετε σαν φάντασμα.
Τώρα όλα αυτά που σας είπα είναι ένας πρόλογος για το τί θα ακολουθήσει. Λοιπόν, η Βίλμα τους τελευταίους δύο περίπου μήνες, σε μια προσπάθεια να κλέψει το ψωμί του γνωστού και μη εξαιρεταίου σκηνοθέτη των video-clip Κώστα Καπετανίδη (όπου και να'ναι του ευχόμαστε να περνάει καλά), έφτιαξε ένα δικό της video clip με σκηνές από την τηλέ-ταινία Attila the Hun (στην οποία ποιός λέτε ότι πρωταγωνιστούσε;) και μουσική υπόκρουση το "Hijo de la luna" της Montserrat Caballe. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.
http://rapidshare.de/files/30078643/ATTILA_by_Vilma.wmv
ή εδώ
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=79CFF74D72596300
ή και εδώ.
http://www.youtube.com/view_play_list?p=0B1B69C8737BADC8

Θα σας πω μόνο ότι αξίζει τον κόπο. Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι εκπληκτικό. Κωστάκη μου, τρίζει η θέση σου.
Εσείς τι λέτε; Να παρατήσει την πρωινή της δουλειά;

8 Comments:

Blogger striglitsa said...

This comment has been removed by a blog administrator.

11:13 PM  
Blogger elda said...

Δεν λεω δικο μας παιδί είναι, η πρώτη της προσπάθεια είναι και πράγματι βγήκε πολυ καλό.Υπάρχει όμως και ενα fan video που είναι πράγματι τέλειο.Είναι το POTO-While floting High Above το οποιο ειναι η καλυτερη διασκευή της αριας του Bizet που έχει γίνει.Για όσους θέλουν να το δούν αλλά και να το ακούσουν υπάρχει στο youtube.(πάει την έθαψα την καρντασίνα...)

6:10 PM  
Blogger FaniFox said...

Δεν κάνεις post το link στο youtube?
Όσο για την καρντασίνα, έχει σίγουρη τη θέση στην Ελληνική αγορά, ας δούμε και τα ξένα προϊόντα!

7:50 PM  
Blogger elda said...

http://www.youtube.com/watch?v=nNTi56TwZdo&feature=PlayList&p=9E8A7DA91F522689&index=1

10:36 PM  
Anonymous Anonymous said...

Mpravo Vilma krata gera...pragmatika poli kali i douleia sou... koita mpas kai to kaneis epagelma kai entahteis stous pleon Celebrities! Oso gia to link sou Elda emeis oi perifanoi Ellines tis Mauris xenitias(mou thimizo elliniki tainia me ton Xanthopoulo etsi pos ta leo ores ores) proteimoume ta enhoria proionta

filakia

12:24 AM  
Anonymous Anonymous said...

Απαπα ... τι παιδί... είπα και εγώ Ραφαέλα μου ένα χρόνο πριν... και από τότε δεν ξεκόλησα από πάνω του.. (στον ύπνο μου)

hara μου σε ευχαριστώ που το είδες και για τα καλά σου λόγια.. α! και σε παρακαλώ, αν τυχόν τον πιάσει το μάτι σου κατά Παρίσι μεριά (τον Gerry εννοείται), call please, να πεταχτώ για κανένα καφεδάκι.
Το αυτό και για τον Johnny Depp... δεν με χαλάει καθόλου.. μα καθόλου.. savvy?

8:24 PM  
Anonymous Anonymous said...

βιλμα εισαι αστερι μηπως μενεις στην θεσσαλονικη

10:42 PM  
Anonymous Anonymous said...

αν εισαι η βιλμα που διαβαζω και καπου αλλου σχετικα με τον GERRY απαντησε μου σε παρακαλω..δεν εχω ιδεα απο υπολογιστες,απλα ψαχνω οτι ειναι σχετικο με τον κουκλο...δεν ξερω πως να γινω χρηστης και πολυ θαθελα το κινητο σου επειδη θα ανεβω θεσσαλονικη...απο αλλο site ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ

10:51 PM  

Post a Comment

<< Home